15 نکته‌ای که باید درباره چای بدانید

 15 نکته‌ای که باید درباره چای بدانید
چای 30 نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد و افرادیکه در روز یک فنجان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند 15 درصد کمتر دچار سرطان کلیه می‌شوند. این نوشیدنی گرم بدلیل اینکه آرامش‌بخش است و خستگی را از تن بیرون می‌کند، طرفداران زیادی دارد. لذت نوشیدن چای وقتی بیشتر می‌شود که بدانید این …
ادامه مطلب

توصیه‌های یک «استاد شیمی» در مورد نوشیدن چای؛ از افزودن نمک تا گریپ‌فروت!

 توصیه‌های یک «استاد شیمی» در مورد نوشیدن چای؛ از افزودن نمک تا گریپ‌فروت!
اگر احساس کردید اثر انرژی‌بخش یک فنجان چای صبحگاهی‌تان قبل از رسیدن اتوبوس از بین رفته، دانشمندی که توصیه کرده در چایتان نمک بریزید، توصیه‌ی جالب دیگری هم دارد: کمی گریپ فروت را با چای امتحان کنید!   میشل فرانکل، استاد شیمی کالج برین مار، ماه گذشته با پیشنهاد افزودن کمی «نمک» به چای، غوغا به‌پا کرد و حالا بزرگ‌ترین مشاجره جهانی بر سر چای از زمان انقلاب آمریکا را …
ادامه مطلب

نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می‌اندازد

نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می‌اندازد
تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که نوشیدن سه فنجان چای در روز ممکن است به تاخیر در روند پیری بیولوژیکی کمک کند.   دانشمندان چینی به این احتمال اشاره می‌کنند که دم‌نوش‌های سنتی، غنی از برخی ترکیبات تقویت‌کننده سلامتی هستند که ممکن است در افزایش طول عمر نقش داشته باشد.  از لحاظ تاریخی، چای سیاه به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامتی، به ویژه در بهبود سلامت قلب، روده و مغز …
ادامه مطلب

فواید چای سبز چیست؟ ( طبع چای سبز + انواع خاصیت چای سبز )

فواید چای سبز چیست؟ ( طبع چای سبز + انواع خاصیت چای سبز )
خاصیت چای سبز برای سلامتی زیاد است. از جمله اثرات این چای عبارتند از: خاصیت ضداکسیدانی، افزایش انرژی، کاهش وزن و پیشگیری از برخی بیماری ها.   چای سبز یک نوع چای از برگ‌های گیاه Camellia sinensis می‌باشد. این دمنوش طی یک فرآیند خاص، اکسیده شدن برگ‌ها را کاهش می‌دهد. این فرآیند اکسیداسیون  رنگ سبز زنده، طعم خنک و خواص آنتی‌اکسیدانی چای را به خوبی حفظ می‌کند. برگ‌های تازه‌ و …
ادامه مطلب

نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می‌اندازد

نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می‌اندازد
تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که نوشیدن سه فنجان چای در روز ممکن است به تاخیر در روند پیری بیولوژیکی کمک کند. دانشمندان چینی به این احتمال اشاره می‌کنند که دم‌نوش‌های سنتی، غنی از برخی ترکیبات تقویت‌کننده سلامتی هستند که ممکن است در افزایش طول عمر نقش داشته باشد.  از لحاظ تاریخی، چای سیاه به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامتی، به ویژه در بهبود سلامت قلب، روده و مغز شناخته …
ادامه مطلب
سبد خرید