طرز تهیه صحیح چای ماسالا
چای ماسالا بومی کشورهای هندوستان و تایلند می باشد و از قدمت زیادی برخوردار است.
این چای کاملا گیاهی دارای طبیعتی گرم می باشد و پادشاهان هندی در مهمانی ها و مجالس خود از آن برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می کردند. این چای دارای ارزش غذایی بالایی می باشد و از ترکیبات مغذی زیادی تشکیل شده است. به همین دلیل می تواند دارای خواص دارویی و درمانی زیادی باشد و می توان از آن به عنوان یک داروی سنتی نیز استفاده کرد تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، بهبود عملکرد قلب، کمک به فشارخون بالا و درمان سرماخوردگی از جمله خواص این چای بینظیر هستند مواد اصلي اين چای زنجبیل، دارچین، میخک، فلفل سیاه وهل می باشد که بسته به سلیقه میتونید ادویه های بیشتری مانند بادیان و هل سیاه و جوز هندی و... اضافه کنید. تمام نکات در ویدیو کامل توضیح داده شده امیدوارم این چای گرم و مفید رو درست کنید و نوش جان کنید.
منبع: آپارات / کانال آشپزی چاشنی