صفحه نخست

بلاگ چای رضوان

راز دم کردن چای ایرانی خوش رنگ و شفاف

 راز دم کردن چای ایرانی خوش رنگ و شفاف
چای ایرانی یکی از خوش عطر و طعم ترین چای ها در تمام دنیا است اما طریقه دم کردن خاصی دارد که حتما باید رعایت کنید. طریقه صحیح دم کردن چای ایرانی چای پرمصرف‌ترین نوشیدنی در جهان و محبوب‌ترین نوشیدنی در میان ایرانیان است و بیشتر ایرانیان هر روز آن را مصرف می‌کنند. چای‌های ایرانی محصول مستقیم شهر‌های شمالی کشور ایران هستند و در فصول بهار، تابستان و پاییز به دست می‌آیند. …
ادامه مطلب

چای در چهار گوشه جهان

 چای در چهار گوشه جهان
به من بگو یک فنجان چای گرم می‌­خواهی یا یک لیوان چای سرد؟ چای تو می‌تواند مثل ماچا باشد، سابیده شده در هاون‌­های سنگی ژاپنی در جریان مراسم چای‌خوری سنتی در اتاق‌­های مخصوص، روی تاتامی و با صرف وقت بسیار به عنوان عملی برای مراقبه و تعالی شخصی، یا داخل لیوانی شیشه‌­ای، مخلوط با هل و گل­‌های وحشی، دم کشیده داخل قوری گل­‌داری روی آتشِ هیزمِ صحرایی در مراکش، تحفه درویشیِ بادیه‌­نشین‌­های …
ادامه مطلب

محبوبیت چای در میان مردم ایران

محبوبیت چای در میان مردم ایران
نوشیدنی گرم و خوش‌طعم موردعلاقه بسیاری از ما ایرانیان، چای است که به پای ثابت میهمانی، دورهمی، مراسم سوگواری و حتی میان‌وعده‌هایمان تبدیل شده است. به همین خاطر بسیاری فکر می‌کنند چای یک نوشیدنی کاملاً ایرانی است و از قدیم در سراسر کشور رایج بوده، در حالی که چنین نیست! تا پیش از ورود چای و قهوه به ایران، مردم از انواع شربت برای نوشیدنی استفاده می‌کردند و در شهرهای …
ادامه مطلب

چایکاری در ایران یکصد و بیست ساله شد

چایکاری در ایران یکصد و بیست ساله شد
 چای ایرانی محصولی هویت دار است و در تاریخ معاصر ایران محمل اتفاق های مهمی بوده و از حمایت مصدق تا چالش های قبل و بعد از پیروزی انقلاب را در کارنامه عمرش تجربه کرده است .   نخستین منطقه ای که چای ایرانی در آن کشت شد زمینی در محله چای خانسر لاهیجان بود . این اتفاق در سال 1280 هجری شمسی و به وسیله مرحوم  کاشف السلطنه ( پدر چای …
ادامه مطلب

تاریخچه چای در ایران

تاریخچه چای در ایران
چای محصولی است که در خانواده ­های ایرانی جایگاه با اهمیتی دارد و از جمله قدیمی ترین و پرمصرف­ ترین نوشیدنی ­های دنیا بشمار می رود چندان که امروزه مردم چندین بار در روز این نوشیدنی مفرح را می نوشند. محصول چای در سطوحی از جامعه به عنوان یکی از مواد غذایی اصلی مصرفی خانوارها بدل گشته و چه از نظر نوشیدنی از نظر دارویی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه در نقاطی از …
ادامه مطلب

دوئل صبحگاهی قهوه و چای؛ کدامیک برای سلامتی مفیدتر است؟

دوئل صبحگاهی قهوه و چای؛ کدامیک برای سلامتی مفیدتر است؟
قهوه از شهرت بدی برخوردار است، زیرا می‌تواند شما را عصبانی کند، اضطراب را افزایش دهد و یا باعث لرزش شود، اما این موارد فقط در صورت مصرف بیش از حد آن (پنج تا شش فنجان در روز) اتفاق می‌افتد و نوشیدن آن در مقادیر متوسط ​​مفید است. به عنوان مثال، اثر انقباضی آن بر روی عروق به پیشگیری از میگرن کمک می‌کند.     همواره یک دوئل صبحگاهی میان …
ادامه مطلب

5 کشور چای خور دنیا را بشناسید

5 کشور چای خور دنیا را بشناسید
میزان مصرف چای در این سال‌ها در دنیا رشدی صعودی داشته و این نوشیدنی همچنان در مسیر محبوبیت بیشتر گام بر می‌دارد. سال ۲۰۱۲ حدود ۴/۹ میلیارد کیلوگرم چای در دنیا مصرف شد و این عدد در سال ۲۰۲۰ به ۶/۳ میلیارد کیلوگرم رسیده.       چای دومین نوشیدنی پرمصرف جهان بعد از آب است. اما لزوما در همه کشورها نوشیدنی رایج و محبوبی نیست. پست امروز «پنشتا» درباره …
ادامه مطلب

15 نکته‌ای که باید درباره چای بدانید

 15 نکته‌ای که باید درباره چای بدانید
چای 30 نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد و افرادیکه در روز یک فنجان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند 15 درصد کمتر دچار سرطان کلیه می‌شوند. این نوشیدنی گرم بدلیل اینکه آرامش‌بخش است و خستگی را از تن بیرون می‌کند، طرفداران زیادی دارد. لذت نوشیدن چای وقتی بیشتر می‌شود که بدانید این …
ادامه مطلب

توصیه‌های یک «استاد شیمی» در مورد نوشیدن چای؛ از افزودن نمک تا گریپ‌فروت!

 توصیه‌های یک «استاد شیمی» در مورد نوشیدن چای؛ از افزودن نمک تا گریپ‌فروت!
اگر احساس کردید اثر انرژی‌بخش یک فنجان چای صبحگاهی‌تان قبل از رسیدن اتوبوس از بین رفته، دانشمندی که توصیه کرده در چایتان نمک بریزید، توصیه‌ی جالب دیگری هم دارد: کمی گریپ فروت را با چای امتحان کنید!   میشل فرانکل، استاد شیمی کالج برین مار، ماه گذشته با پیشنهاد افزودن کمی «نمک» به چای، غوغا به‌پا کرد و حالا بزرگ‌ترین مشاجره جهانی بر سر چای از زمان انقلاب آمریکا را …
ادامه مطلب

نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می‌اندازد

نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می‌اندازد
تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که نوشیدن سه فنجان چای در روز ممکن است به تاخیر در روند پیری بیولوژیکی کمک کند.   دانشمندان چینی به این احتمال اشاره می‌کنند که دم‌نوش‌های سنتی، غنی از برخی ترکیبات تقویت‌کننده سلامتی هستند که ممکن است در افزایش طول عمر نقش داشته باشد.  از لحاظ تاریخی، چای سیاه به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامتی، به ویژه در بهبود سلامت قلب، روده و مغز …
ادامه مطلب
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش